fredag, oktober 07, 2005


Höstmörkret lägger sig tidigare och tidigare om kvällarna. Lusten att pyssla får det att krypa i min kropp. I dag har jag gjort min första Scrapbookings-grejs... eller hur man nu säger... jag gjorde bara en sida för att kolla hur det blir. Köppte ju ett färdigt set på Panduro. Albumet som följde med ska jag fylla med bilder på mina ungar... sen får vi se hur länge lusten räcker.

I dag har jag också startat en pysselklubb. Det är syrran och mina två svägerskor. Vi ska träffas varannan vecka någonting och pyssla eller nåt. Blir ju scrapbooking första kvällen i alla fall. Men vad kul det ska bli. Framför allt ska det bli kul att träffas och snacka strunt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du kanske har en mobiltelefon med kamera? Om så, kan du videofilma någonting - skapa din egen "TV-station" - lägga in videon i din blogg - två ögon en röst - för vem vill titta på stillbilder? Läsa text? Inte kunna höra? Låter det svårt att skapa en egen "TV-station"? Här kan du lära dig hur man gör: http://medieskolan.avc.edu.stockholm.se/videobloggar/