måndag, april 21, 2008

Rapport från Rottneträffen

Det har varit scrappträff i Rottne i helgen. Den var anordnad av Landstoken/Helena. Träffen var kononbra och mysig. Vi fick smörgåstårta till lunch på söndagen och den var hu god som helst. Jag fick reda på att hon köppt in typ 20 kg godis till träffen. Och det var frukt och kaffe och läsk och mat hela tiden så man hann knappt göra något...

En rolig sak också. Jag fick träffa min DT-kompis från Kort i Fokus Kada/Karin i verkliga livet. Och hon var jättetrevlig att lära känna, en varm och mysig tjej med en härlig humor.


Jag fick
andra pris i lördagens kortskisstävling med det här kortet. Och ja, jag blev lite förvånad för det faktiskt, förjag bara slängde ihop det för jag hade lite tidsbrist, och jag tycker inte själv om det särskilt mycket. Men jag blev så tokglad när jag vann ändå.

Det visar ju bara att man kan göra fula saker och andra tycker om det, sedan kan man säkert göra saker som i sitt eget tycker är fint, men andra tycker är fult.
Ett sorgekort
gjort utanför tävlan. Jag ville inte tävla med ett sådant kort. Detta pysslade jag ihop på söndagsmorgonen. Jag ska nog stämpla in ett kattmotiv inuti för jag vet att han tyckte om katter, och blev glad när han fått andra kort med kattmotiv.


Ett studentkort
gjort till en extrainslängd tävling under söndagen. Temat skulle vara student eller konfirmation. Det här får gå till svägerskans dotter som tar studenten samma dag som min dotter. Jag kommer nog att skriva dit hennes namn på det också.


Det här
kortet gjorde jag på lördagkvällen, och det var till söndagens kortskisstävling. Det fick jag tredje pris för. Och ja, jag är så stolt för det var hur många underbara kort som helst med i den tävlingen, jag tror det var tyå 28-29 bidrag.


Det här kortet fick jag som 3 pris i söndagens kortskisstävling. I kortet låg stämplen som är på kortet, plus lite småstämplar. Och jag bara älskar denna stämplen, den är helt underbar. Och vilket arbete Kicki har lagt ner. Kortet är så läckert. Det ska ramas in och hängas upp på min scrapplats. Och oj då, vilken tur jag har när jag tänker så, jag vann ju en guldram i perfekt storlek på en av utlottningarna under träffen. Jag är så glad tra la la lala laHälsningar från ett underbart soligt Helsingborg
Annika Pannika

Inga kommentarer: