onsdag, augusti 27, 2008

DT-alster KiF v 34

Förra veckan var det "min" vecka på Kort i Fokus. Mitt jobb där är att göra minst tre kort var fjärde vecka.

Utmaningen på måndagen var att göra ett kort i blått och orange. Jag hittade mönsterpappret på scraproom och det passade ju utmärkt till denna utmaning. Stämplen kommer från PaperMaze. De har helt underbara stämplar där. Inte helt omöjligt att jag köper några fler stämplar därifrån nästa månad som födelsedagspresent till mig själv. Den stora blomman och de stora blommorna på pappret gör att feerna ser så små ut som jag föreställer mig att de är i verkligheten... ha ha

Serietidning var utmaningen på onsdagen. Först hade jag inte en aning om vad jag skulle göra fast det var jag som kom med förslaget. Så till slut köppte jag en fantomen och klippte ut honom och satte på tjock (5mm) kartong. Jag lät huvudet vara utanför kortet och det gör att han ser ut att stiga ut ut kortet. Det blev en härlig känsla i kortet.
På insidan av fantomenkortet skrev jag ut klassiska djungelordspråk men bytte ut fantomen mot Lasse, eftersom kortet är till min lillebror Lasse.

Fredagens utmaning var att vika ett kort. Det var svårare än jag trodde. Men till sist, efter lite trixande fick jag till det.
Insidan av det vikta kortet. Jag har enbart använt en omålad stämpel och cardstock. Motivet limmade jag upp på tjock kartong. Sedan såg jag att jag kladdade lite med chalken men jag får väl trycka dit en blomma eller något annat jag kanske hittar bland mina scrapsaker.


Annika Pannika

1 kommentar:

Wildärtan sa...

Vad fräsiga kort du gör! Jag gillar både fantomen och den undre med specialen!