fredag, november 14, 2008

Kortkavalkad

Det är ett bra tag sedan jag uppdaterade nu. Men här kommer några kort jag gjort.

Först ett farsdagskort. En Kort i Fokus utmaning där vi Cardjacked ett kort. Eller som man säger på svenska, vi kapade ett kort och härmade det. Jag använde mig av Stämpelbodens stämpel, för min dotters pappa är en riktig trollpappa... ha ha ha


Nästa kort
är gjort efter en skiss som jag har ritat. Det var svårt att följa sin egen skiss, jag fick vända på den ett kvarts varv för att få ihop det. Skissen finns på Kort i Fokus Vecka 46, eller nu kan man ju också säga.Ett julkort jag gjorde när en kompis till mig hade ordnat en urhärlig liten scrappträff i sin kvarterslokal. Hur härligt som helst att sitta en hel dag och bara göra kort och fnittra och tjööööta. Och ja, det är hÄnglars stämpel. Jag bara gillar dem så mycket.


Här har jag gjort ett clearcard. Jag har stämplat på plast. Plasten är köppt på Clas Olsson och är egentligen omslag till deras bindningsmaskin. Man får tänka till lite hur man sätter papprena, så att klistret inte syns igenom.


Här är ett kort där temat var orange och svart. Härliga färger att blanda, det blir så mustigt och glatt på samma gång tycker jag.

Det här kortet blev roligt tycker jag. Temat var att man skulle skriva ut en bild och använda den. Jag använde en clipart, och så limmade jag på lite flower soft, Det blev som en mossig döskalle. Med lite glitter i "mossan" blev det lite tjusigt. Kortet är till M:s bror som fyller 40 år i December.

Och till slut min dotters födelsedagskort. Det är gjort till oktobers månadsutmaning där temat skulle vara änglar. Temat änglar var ju perfekt till min dotter, min ängel.


Annika Pannika

4 kommentarer:

www.mariante.se sa...

Wow vilken kreativitet!
*njuter*
Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Kram Mariante

pssst missa inte våra nya stämpelr, som släpptes igår!!!

Anonym sa...

Ja, hahahah den listan bara växer för mig med!! *skrattar*
Men jag undrar just om jag varit så snäll i år att jag kommer få alla de där klapparna!! ;P hihi

kram på dig
// Yoli
www.stampelbodens.blogg.se
www.yolis.blogg.se

Anonym sa...

Kanon fina kort du gör,gillade trollfar till farsdag.
Puck Stämpelboden

Anonym sa...

Art news from Sweden.
The Best mohammed T-shirt art is from Sweden. Watch and read the info at,
http://www.mohammedt-shirt.com
Don´t translate read in English.